Onze opdrachtgevers

Trento Engineering is al jaren dé partner voor toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland.

Wij zijn trots op de projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben mogen doen. Het vertrouwen dat we krijgen en het partnership dat is ontstaan met al onze klanten. Graag laten wij hen dan ook aan het woord om te vertellen over de ervaring die zij met Trento Engineering hebben.

Zou u ook graag een Trento Engineer op een project willen inzetten? Of u laten adviseren door een Trento Consultant? Dat kan! Neem contact met ons op en schrijf uzelf ook gelijk even in voor onze mailinglijst, dan ontvangt u periodiek een e-mail met profielen van kandidaten die op dat moment beschikbaar zijn.

Contact opnemen Inschrijven mailinglijst

Teamleider van WML over cursus samenwerken op basis van gedrag en resultaat

Met een aantal teamleden konden wij deelnemen aan de cursus "samenwerken op basis van gedrag en resultaat" die door Trento Engineering georganiseerd werd. Wij kijken terug op een leuke en nuttige teamdag.

lees verder

Samen met Trento transformeren naar een Lean organisatie

Stijn (manager Production Engineering CAB Plant) over de samenwerking met Trento Engineering:

lees verder

AGCO transformeerde van werkplaatsproductie naar industriële lijnproductie

De manager Operations van AGCO verteld over de rol die Trento Engineering op zich nam in het transformatieproces van werkplaatsproductie naar industriële lijnproductie bij AGCO Grubbenvorst.

lees verder

Directeur Nedtrain over de samenwerking met Trento Engineering

De directeur van Nedtrain Refurbishment & Overhaul beschrijft zijn visie op de samenwerking met Trento Engineering.

lees verder

Medewerker Basic Pharma over deelname aan Minitab cursus

3-daagse cursus Minitab

Onlangs organiseerden wij een Minitab cursus, die bestond uit 3 sessies van 4 uur. Tijdens deze cursus kregen de deelnemers uitleg over het gebruik van de Minitab software. Minitab is een applicatie die six sigma professionals ondersteund bij het analyseren van date en het verbeteren van bedrijfsprocessen. De tool biedt veel mogelijkheden en maakt het analyseren van complexe data gemakkelijker.

De cursus werd door de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen en dat blijkt ook wel uit de ervaringen die met ons gedeeld werden. Een van de deelnemers (werkzaam bij Basic Pharma) gaf ons feedback.

lees verder