NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Carrièremogelijkheden

''Altijd al willen werken in een organisatie waarin jij centraal staat?'' 

Heb jij altijd al willen werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers? Lees hieronder meer over de carrièremogelijkheden voor jou binnen onze organisatie.
 

De professional van Trento Engineering

Een doorsnede professional van Trento Engineering bestaat niet. Al onze professionals zijn uniek en beschikken over specifieke expertise en ervaring in bepaalde gebieden. Enkele zaken hebben zij wel gemeen; onze professionals zijn veelal in het bezit van een Bachelor of Academisch diploma in een technische richting. Deze beroepsopleiding heeft hij of zij aangevuld met een veelvoud aan interne- en externe opleidingen. Een ander zeer herkenbaar aspect is de passie en affiniteit met techniek, aangevuld met een hands-on werkmentaliteit. Deze factoren samen zorgen er voor dat onze organisatie bestaat uit professionals die in het bezit zijn van theoretische kennis, aangevuld met uitgebreide praktische ervaring. Deze eigenschappen samen zorgen er voor dat wij kort bij de techniek én werkvloer staan.

Passie voor techniek

Doordat onze professionals met grote regelmaat op locatie bij onze opdrachtgevers werken, bewaken wij de interne binding tussen werkgever en werknemers met behulp van verschillende activiteiten.

Een kleine greep uit het activiteitenprogramma die wij onze medewerkers aanbieden zijn:
  • Periodieke vakgroepbijeenkomsten
  • Zowel werk gerelateerde als informele personeelsbijeenkomsten
  • Uitgebreide interne & externe opleidingstrajecten
  • Communicatietools waardoor collega's vragen of ontwikkelingen online met elkaar kunnen delen

Trento Engineering 2.0

In 2017 heeft Trento Engineering een aantal nieuwe speerpunten. Net als in 2016 willen we in 2017 de organisatie verder uitbreiden met jonge(re) professionals. Daarnaast werken wij dit jaar vanuit 3 locaties in Nederland; Kerkrade, Utrecht en Helmond. Zo is Trento Engineering nu nog dichter gevestigd bij al onze klant relaties.

Ook ons buddysysteem is in 2017 van kracht. Dit systeem is een roulatieprogramma waarbij onze jonge collega's (tussen +/- 20-35 jaar oud) gedurende zes maanden gekoppeld worden aan een Senior professional binnen onze organisatie. Op deze wijze bestaat er kruisbestuiving tussen beide collega's. Ook houdt men elkaar scherp! Wanneer de zes maanden verstreken zijn, wordt de jonge professional gekoppeld aan een andere Senior.

Het 'buddy systeem' is verder toegelicht bij 'Trento Academy'.