NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Logistic Engineering

''Beheerst u uw logistieke processen?''

Onze logistieke professionals kunnen u ondersteuning bieden bij het beheren van uw goederenstromen. Van ontwikkeling en inkoop, via productie en distributie tot aan de uiteindelijke afnemer. Kortom, onze professionals ondersteunen u op het gehele logistieke vlak, inclusief het organiseren, plannen en besturen van uw logistieke stromen.

Onze logistieke professionals zijn getraind op alle facetten die in het logistieke speelveld van belang kunnen zijn. Van E of P-Bill of Material, Just in Sequence leveringen tot Agile Production. Met andere woorden: zij ontwikkelen en bouwen uw complete Supply Chain. Ook beheersen zij de verschillende toepassingen van Enterprise Resource Planning (ERP), zoals:
  • Data Management
  • Production Control Concepts
  • Supply Chain Management
  • Enterprise Resource Planning Parametriseren
  • Configuratie Management

Andere facetten die hier een rol in spelen zijn het beheersen van voorraad/beheerskosten en transportkosten. Ook het inrichten en/of herinrichten van uw warehouse behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, desgewenst inclusief begeleiding bij implementatie van een nieuw Warehouse Management System.