NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

2014 een bijzonder positief jaar voor Trento Engineering BV


“In het afgelopen jaar hebben we de vruchten geplukt van de ingezette hervormingen", aldus Math Winthagen, directeur Trento Engineering BV. Het verminderen en
flexibiliseren van kosten heeft ertoe geleid dat het bedrijfsresultaat flink is gestegen in 2014. Een gezonde basis om in 2015 verder te investeren.

“Investeringen zijn noodzakelijk om zowel opnieuw een groei in rendement en omzet te kunnen realiseren als ook om de kwaliteit van onze dienstverlening op het gewenste niveau te houden", stelt Winthagen. Het investeringsplan voor 2015 kent een viertal speerpunten.

Het eerste speerpunt is gericht op een uitbreiding van het aantal medewerkers. Om de benodigde omzetgroei te realiseren is naast een uitbreiding van het personeelsbestand aan technische professionals ook een vergroting van de commerciële slagkracht gewenst. De commerciële staf is versterkt met twee accountmanagers.

Extra aandacht wordt geschonken aan de verdere uitbouw van de Trento Academy. “Continue scholing, nieuwe kennis en vaardigheden", is volgens Winthagen een absolute eis. “ Enerzijds vragen onze medewerkers en toekomstige medewerkers om deze mogelijkheden. Opleiding en ontwikkeling zijn immers een belangrijke reden om voor een werkgever te kiezen. Anderzijds stellen onze klanten steeds verdergaande eisen aan de technicus van morgen. Ook aan de jonge technici is gedacht. Trento Engineering koppelt deze dan aan ervaren medewerkers, de zogenaamde buddy. Hierbij geldt leren voor jong en oud, houdt iedereen scherp. Het buddy model is onderdeel van de Trento Academy".

Het derde speerpunt van het investeringsprogramma is gericht op het uitbreiden van het dienstenpakket. Product Development wordt als aparte discipline gepositioneerd . Waardoor de markt extra kan profiteren van dit specialisme.

“Een nieuwe huisstijl inclusief een nieuwe website en profilering op sociale media , maken ook deel uit van het investeringsprogramma en zullen vanaf vandaag uitstralen waar we bij Trento Engineering voor staan", aldus Winthagen.

Trento Engineering is een kennisdienstverlener gespecialiseerd in het inrichten en verbeteren van processen in, met name de productie industrie in de Benelux. Trento Engineering werkt met HBO en WO opgeleide technici op locatie bij onze klanten. Wij helpen hen concurrerender te worden. In Nederland is Trento Engineering gevestigd in Utrecht en Sittard (hoofdkantoor). Trento Engineering is onderdeel van de Flexpoint groep.

Meer informatie: de heer M. Winthagen 0031 621806408


Geplaatst op: 29-01-2015


« Vorige pagina