NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Vakgroepbijeenkomst Inalfa Roof Systems

In het kader van kennisoverdracht vond er op woensdag 19 oktober vakgroep bijeenkomst Q3 plaats. Deze keer waren we te gast bij onze opdrachtgever Inalfa Roof Systems te Venray.
We werden hartelijk ontvangen door Jeroen van Rijt, Manager Validation, die ons een interessante introductie gaf over Inalfa Roof Systems en de markt waarin zij zich bevinden. Vervolgens kregen onze Engineers een uitgebreide rondleiding door de verschillende afdelingen, waarbij ons de gelegenheid werd geboden om kennis te maken met de nieuwe locatie die in 2016 officieel geopend is. Afsluitend waren er verschillende presentaties die verzorgd werden door onze Engineers die op locatie bij Inalfa te werk zijn gesteld. Dit om een duidelijk beeld te krijgen van de projecten die op dit moment actueel zijn. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. We willen Inalfa Roof Systems dan ook bedanken voor hun gastvrijheid en de mogelijkheid die zij ons geboden hebben om deze vakgroep bijeenkomst te organiseren.

Inalfa Roof Systems is de op één na grootste leverancier van schuifdaken voor de Automotive industrie (ongeveer 25% van de wereldmarkt op het gebied van schuifdaken). Inalfa Roof Systems is in 1946 opgericht onder de naam Inalfa. Het bedrijf produceerde oorspronkelijk breinaalden, traproeden en gordijnroeden uit aluminium. De naam Inalfa is dan ook een afkorting voor Industrie van Aluminium Fabricaten. Vanaf 1974 ging men zich toeleggen op de productie van schuifdaken voor personenauto's, sindsdien zijn zij flink gegroeid. Inalfa Roof Systems heeft haar hoofdkantoor in Venray en heeft verder faciliteiten in Azië, de VS, Zuid-Amerika en Europa.


Geplaatst op: 26-10-2016


« Vorige pagina