NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Streven naar een optimaal bedrijfsproces!

Trento Engineering denkt graag mee met klanten, waarbij we altijd een oplossing op maat proberen te bieden. De kern van deze oplossingen is het ondersteunen bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Één van de gebieden waarin Trento ondersteunt en wat onderdeel uitmaakt van het proces/industrial engineeringswerkveld, is arbeidsanalyse, ook wel MTM genoemd. In het kort gesteld staat MTM voor Methode-Tijd-Meting en houdt men zich daarbij bezig met het analyseren van arbeidsprocessen. Het wordt gebruikt voor onder anderen het bepalen van de optimale arbeidsmethode, bepaling capaciteit, doorrekenen ideeën etc. Theo Groenen is een specialist en heeft zijn kennis overgedragen naar andere Trento medewerkers. Accountmanager Mozes Haumahu heeft op 26 april een interessante conferentie hierover bijgewoond. Er werd onder andere gesproken over de vertaling van arbeidsanalyse naar praktische oplossingen in de engineering en bouw van bijvoorbeeld werkstations.

In het vervolg van MTM gaat een Engineer van Trento een cursus geven bij één van onze klanten, waarbij de nadruk zal liggen op de uitvoering van MTM door Proces Engineers met behulp van hun interne systeem. Daarbij is het van groot belang dat de Proces Engineers leren om zelfstandig een procesopzet te maken, om deze vervolgens te voorzien van de juiste arbeidsanalyses. Door praktische training wordt deze Engineers aangeleerd hun eigen systeem optimaal te gebruiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van praktijkvoorbeelden uit hun dagelijkse werkzaamheden.

Heeft u vragen hierover, of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze Engineers op het gebied van MTM binnen uw organisatie? Schroom dan niet en neem contact op.


Geplaatst op: 23-05-2016


« Vorige pagina