NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Trento Engineering op bezoek bij DAF Trucks in Westerlo


Afgelopen donderdagmiddag 17 september organiseerde Trento Engineering voor haar medewerkers de derde vakgroepmeeting van dit jaar. Deze bijeenkomst vond plaats bij DAF Trucks in Westerlo (B), één van de opdrachtgevers van Trento Engineering. In de productieplant in Westerlo worden door circa 1650 medewerkers dagelijks om en de nabij de 174 cabines en assen geproduceerd. Deze worden vervolgens naar DAF Trucks in Eindhoven getransporteerd voor verdere assemblage.

We zijn gestart met presentaties van twee collega´s (Senior Process Engineers) van Trento Engineering, die beiden projecten voor DAF Trucks in Westerlo hebben uitgevoerd. Daaropvolgend hebben we een rondleiding gekregen door de indrukwekkende cabine- en assenfabriek. De bijeenkomst werd afgesloten met een maaltijd en aansluitend een informele discussie over hetgeen we allemaal gezien en gehoord hebben!Trento Engineering organiseert periodiek vakgroepmeetings. Het doel van deze bijeenkomsten is om te komen tot een kruisbestuiving van technische kennis van onze medewerkers. Daarnaast speelt het sociale aspect hier natuurlijk ook een belangrijke rol in.

Kortom, een gezellige bijeenkomst met oog voor de technische ontwikkeling van onze opdrachtgever DAF Trucks, onze medewerkers en teambuilding. Tevens complimenten en een woord van dank aan DAF Trucks voor de prettige ontvangst en goed georganiseerde bijeenkomst!
 


Geplaatst op: 21-09-2015


« Vorige pagina