NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Belangrijke ontwikkelingen rondom Trento Engineering

Sittard, 21 april 2015

Betreft: faillissement Trento Automation & Robotics

Geachte relatie,

Vandaag is het faillissement uitgesproken van Trento Industrial Automations & Robotics. Aangezien Trento Engineering en Trento Industrial Automation & Robotics een gezamenlijk verleden hebben, willen wij u bij deze nader informeren om verwarring te voorkomen.

Tot en met 2010 maakten beide bedrijven deel uit van dezelfde moedermaatschappij. Sindsdien opereren beide bedrijven volledig zelfstandig van elkaar en zijn er geen enkele gezamenlijke belangen meer.

Wij wensen bij deze te benadrukken dat Trento Engineering een solide en financieel gezonde organisatie is, die sinds januari 2014 deel uitmaakt van de Flexpoint Holding (internationale HR-dienstverlener met een omzet van 170 miljoen euro).

In januari 2015 is een investeringsplan gepresenteerd, dat gericht is op een structurele groei in omzet en rendement en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit heeft geleid tot een uitbreiding van de commerciële staf, de lancering van een nieuwe huisstijl en website en de verdere uitbouw van de Trento Academy. De eerste resultaten van deze investeringen zijn buitengewoon positief en geven vertrouwen voor de toekomst.

Het faillissement van Trento Industrial Automation & Robotics heeft dan ook geen enkele invloed op de bedrijfsvoering en continuïteit van Trento Engineering.

Mochten er naar aanleiding van dit schrijven nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Math Winthagen.

In de overtuiging u voldoende geïnformeerd te hebben, verblijven wij.

Met vriendelijke groet,

Math Winthagen
Directeur Trento Engineering

+31 (0)6 21 806 408
+31 (0)46 420 17 17
info@trento-engineering.nl
www.trento-engineering.nl


Geplaatst op: 21-04-2015


« Vorige pagina