NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Wij verwelkomen ...

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jan Willem de Blok en vanaf 1 februari 2016 ben ik het Trento Engineering team komen versterken in de rol van Accountmanager Consulting. Deze nieuwe uitdaging ga ik met een gezonde dosis energie en bevlogenheid tegemoet.

De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt als consultant/recruiter bij een werving- en selectiebureau. Ik heb me daar voornamelijk met technische organisaties en personeelsvraagstukken beziggehouden. Daarnaast heb ik in deze periode een half jaar als Corporate Recruiter gewerkt voor Voestalpine Polynorm. Zij houden zich bezig met het produceren van carrosserie delen voor de Automotive industrie.

Binnen Trento Engineering ga ik mij vooral richten op het werven van nieuwe opdrachtgevers en het verder uitbouwen van de relaties in de randstad en midden-Nederland. Mijn uitvalsbasis zal voornamelijk ons kantoor in Utrecht zijn. Als persoon heb ik een oprechte interesse in mensen en technische organisaties. Door het stellen van kritische vragen probeer ik mensen en organisaties verder te doorgronden, met als doel beiden nader tot elkaar te brengen. Wanneer dat lukt, geeft mij dat een kick.

Jan Willem de Blok


Geplaatst op: 12-02-2016


« Vorige pagina