NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Wij verwelkomen ...

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mozes Haumahu en ik werk sinds 1 december bij Trento Engineering.
Ik vervul de rol van Accountmanager Consulting en ik houd mij bezig met het actief reageren op uitdagingen en het verbinden van kennis binnen de technische industriële markt. Zowel voor de opdrachtgevers als voor de medewerkers.

Ik heb de afgelopen drie en half jaar gewerkt als Consultant bij een technisch projectenbureau en daarvoor een klein jaar bij een technisch uitzendbureau. In die vier jaar heb ik geleerd om mijzelf te bewegen binnen de uitdagende en complexe perikelen van de technisch industriële markt en ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik zou graag vanuit Trento Engineering willen bijdragen aan het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van relaties, zowel aan medewerkers- als aan opdrachtgeverskant.

Wat mij kenmerkt is een mensgerichte en toch resultaatgerichte manier van werken, met een flinke dosis enthousiasme, loyaliteit en gedrevenheid. De techniek is voor mij het mooiste wat er bestaat en daarom zou ik ook niet werkzaam willen zijn in een andere branche. Hoe dan ook, voor mij is in alle opzichten één ding het belangrijkste, hoe cliché het ook mag klinken: de mens. Die staat altijd centraal.

Mozes Haumahu


Geplaatst op: 11-12-2015


« Vorige pagina