NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Trento Engineering realiseert 15% omzetgroei in 2015

Technisch consultancy en detacheringsbureau Trento Engineering sluit 2015 af met een omzetgroei van 15% ten opzichte van het voorgaande jaar. Bovendien is er flink geïnvesteerd in kennis en ontwikkeling van het personeel.

“Het jaar 2015 was voor Trento Engineering een belangrijk jaar. Uiteraard zijn we tevreden met de groei die we hebben doorgemaakt, maar nog belangrijker zijn de investeringen die we hebben gedaan in de kennis en de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast het op peil houden van de vakspecifieke kennis van onze consultants, worden alle medewerkers getraind in Lean Six Sigma. Deze wereldwijd toegepaste methodiek, levert een aantoonbare en duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat op. De aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd. Inmiddels heeft 95% van ons personeel de opleiding gevolgd.", aldus Math Winthagen, Directeur Trento Engineering.

Naast de investeringen in kennis en kunde heeft Trento Engineering haar personeelsbestand uitgebreid met zowel jonge als ervaren engineers. “Met het aanwerven van een aantal jonge, enthousiaste en goed opgeleide engineers, hebben we een goede basis gelegd voor onze toekomstige groei.", vervolgt Winthagen.

Als gevolg van een uitgebreid investeringsplan, gericht op het bouwen van een toekomstbestendige organisatie, is de EBITA in vergelijking met 2014 iets afgenomen. “De focus van Trento Engineering voor de komende jaren ligt op een gezonde groei, het ontwikkelen van nieuwe geografische marktgebieden en een betere marktspreiding. Onlangs hebben we een nieuw kantoor in Helmond geopend op de Automotive campus. Hierdoor zijn we nog dichter gevestigd bij de klanten binnen de Automotive branche. Daarnaast kunnen op die manier de Noord-Limburgse en Brabantse markt nog beter en effectiever benaderd worden.", aldus Winthagen. Voor 2016 verwacht Trento een verdere groei in haar omzet en een verbetering van het rendement.

Over Trento Engineering
Trento Engineering is een kennisdienstverlener gespecialiseerd in het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. De professionals van Trento zijn dagelijks werkzaam in de disciplines Process Engineering, Product Engineering, Equipment Engineering, Logistic Engineering, Quality Engineering en Product Development Engineering. Onze werkwijze en omgangswijze is professioneel, integer en respectvol en is gebaseerd op de missie: ''Wij helpen mensen en organisaties om concurrerend te blijven!''. Trento Engineering heeft vestigingen in Helmond, Kerkrade en Utrecht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kerkrade. Trento Engineering is onderdeel van de Flexpoint Group.

Meer informatie
Trento Engineering
Math Winthagen, Directeur
+31(0)621806408


Geplaatst op: 11-03-2016


« Vorige pagina