NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Medewerker aan het woord ...

Mijn naam is Hans Kroon en ik ben sinds mei 2015 als Logistic Engineer werkzaam voor Trento Engineering.
Een organisatie waarin ik mij zeer snel thuis voelde en waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling, d.m.v. cursussen en opleidingen. Door deze ‘upgrade van persoonlijke kwaliteiten‘, kan Trento Engineering goed inspelen op diverse behoeften van en oplossingsmogelijkheden bij klanten. De klant staat ook bij mij centraal, want tevreden klanten zijn blijvende klanten! Blijvende klanten genereren nieuwe, mooie en uitdagende projectopdrachten en mogelijk niet alleen voor mij, maar het biedt ook kansen voor mijn Trento collega‘s in andere disciplines.

In mei 2015 ben ik gestart met een korte opdracht voor een internationaal opererend productiebedrijf in Roermond. Tijdens deze opdracht heb ik samen met een collega een Quick Scan, met hierbij de scope voor de gehele supply chain, voorraad analyse en productie aansturing , uitgevoerd.

Vervolgens heb ik een projectopdracht bij een groot assemblage bedrijf van tractoraandrijfsystemen uitgevoerd. Mijn opdracht bestond uit het verlenen van totale logistieke ondersteuning voor het reorganiseren van voornamelijk de ‘supermarkt‘-voorraadlocatie en het optimaliseren van de bevoorrading (d.m.v. kanbans en treintjes) naar en aan de assemblagelijn. Hierbij was er speciale aandacht voor de introductie en implementatie van een compleet nieuw transmissie-model. Daarnaast verleende ik ondersteuning, schreef (werk)instructies en was ik back-up voor de bestaande kanban tool (Access – Microsoft). Door een goede projectafronding met een tevreden klant, heb ik een vervolgopdracht mogen uitvoeren. Door mijn opgebouwde kennis en vertrouwen in de afhandeling van de bestaande kanban tool, had ik de ‘lead‘ in de introductie van de implementatie van een nieuwe kanban tool (APEX – Oracle) met hierbij o.a. het begeleiden, schrijven een vastleggen van deze tool.

Vanaf 25 januari 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij een internationaal productie- en distributiebedrijf van verreikers en hoogwerkers. Tijdens deze opdracht dien ik vanuit een geverifieerde bestaande situatie, een gewenste situatie van met name logistieke processen in kaart te brengen (IST-SOLL). Op basis van de opgestelde gewenste situatie zal er een rapport met aanbevelingen worden opgesteld.

Het is mijn passie om klanten ondersteuning te geven bij het optimaliseren van hun bedrijfs- en logistieke processen. Met de gegeven ondersteuning vanuit de Trento organisatie, streef ik er naar om voor elke klant van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Hans Kroon
Logistic Engineer
Trento Engineering BV


Geplaatst op: 10-03-2016


« Vorige pagina