NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Wij verwelkomen ...


Mijn naam is Kelly Iedema, werkzaam bij Trento Engineering sinds 21 november 2016.

Ik mag me vertegenwoordigen als Accountmanager en ga aan de slag om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te helpen hun uitdagingen en problemen zo goed en efficiënt mogelijk op te lossen. Daarbij zal ik kandidaten zoeken die van uitdagingen en oplossingen houden, techniek en gedrevenheid staan dan hoog in hun vaandel. Technische professionals die bij technische opdrachtgevers hun uiterste best doen, om zo de processen te verbeteren.

Voorheen ben ik werkzaam geweest als Technisch Inkoper. Techniek en onderhandelen is dan ook op mijn lijf geschreven. Doordat ik met veel mensen in contact ben geweest, met verschillende afdelingen en disciplines heb samengewerkt, heb ik mij kunnen ontwikkelen in een gedreven en eerlijke persoonlijkheid. Relatiebeheer staat hoog op mijn lijst om een bedrijf goed en efficiënt te ondersteunen om het beste resultaat te behalen.

Veel mensen zullen zich afvragen waarom ik als Inkoper een functie als Accountmanager ga betreden. Mijn antwoord hierop is; je kunt kiezen om in je comfort zone te blijven en denken dat dat alles is waar je goed in bent, maar ik heb ervoor gekozen om mezelf te blijven ontwikkelen en continu nieuwe doelen te stellen. Dit kenmerkt ook Trento Engineering.

Heb vertrouwen in jezelf en je kunde. Dit is waar ik voor sta, mensen en bedrijven overtuigen buiten hun comfort zone te gaan en de hulp en expertise te gebruiken van wat misschien een ander net iets beter kan. Accepteer hulp en spreek je gevoel hierover uit.

Ik kan zeggen dat Trento mij een warm ontvangst heeft gegeven, ik hoop dat ik dit voor jullie ook kan doen als opdrachtgever en collega....

Kelly Iedema


Geplaatst op: 05-12-2016


« Vorige pagina