NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Wij verwelkomen ...


Mijn naam is Koenraad Schippers en ik ben sinds 2 januari 2017 als Accountmanager Consulting werkzaam bij Trento Engineering .

Als Accountmanager Consulting zie ik een enorme uitdaging in het bij elkaar brengen van (bestaande of nieuwe) klanten en onze (bestaande of nieuwe) Engineers. Vanuit mijn ondernemersgeest zal ik proberen mede vorm te geven aan ons nieuwe organisatiedeel Trento Professionals 2.0, waarin buddy‘s gevormd worden tussen jonge en ervaren Engineers. Ik ben als Accountmanager Consulting ook verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de bestaande klanten, voor de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers en natuurlijk voor de werving/selectie voor kantoor Utrecht. Voorheen was ik werkzaam als Key Account Manager/ Sales Manager voor een website (www.fordaq.com) welke zich volledig richt op de B2B in de houtsector/bosbouw. Daarnaast ben ik ook een aantal jaren werkzaam geweest als Branch-/Projectmanager binnen de uitzendsector, als Accountmanager in het bank-/verzekeringswezen en als officier bij de Koninklijke Marechaussee. D.m.v. mijn nationale/internationale ervaringen op verschillende niveaus en disciplines, hoop ik ook mijn deel te kunnen bijdragen aan Trento Engineering.

Mijn motto is: ‘Succes bepaal je zelf‘
Je bent zelf 100% verantwoordelijk voor je eigen succes, jij bepaalt namelijk hoe je reageert op de dingen die je meemaakt en zodoende bepaal jij je eigen eindresultaten.

Koenraad SchippersGeplaatst op: 05-01-2017


« Vorige pagina