NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Wij verwelkomen...

Mijn naam is Karin Mol, vanaf vandaag nieuwe medewerker van Trento Engineering! Hierin neem ik de werkzaamheden over van Susan van Gangelen.
Vandaag start ik met veel enthousiasme in de rol van HR-medewerker. HR staat mij op het lijf geschreven. Ik raak enthousiast en geïnspireerd door alles wat medewerkers bindt en boeit aan een organisatie en haal voldoening door de juiste match te maken tussen medewerker en organisatie. Beide partijen gelukkig maken, dat is mijn doel!
Na afronding van mijn HRM-studie in 2012 ben ik direct in het HR-werkveld terecht gekomen. Eerst een jaar aan de (telefonische) helpdesk en daarna 4 jaar in de operatie. In deze 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende productie- en logistieke bedrijven. Dichtbij de medewerker staan, vind ik het leukste van mijn vak.
Ik wordt omschreven als een hardwerkend en sociaal persoon met een dienstverlenende instelling. En ik hoop dat jullie dit ook in mij gaan herkennen. Verder ben ik ook sportief aangelegd. Thuis heb ik twee Duitse Herders rondlopen, waarvan ik met eentje doe canicrossen (hardlopen door het bos). Wekelijks doe ik mee aan groepstrainingen en een paar keer per jaar doe ik mee aan wedstrijden. Dit om te kunnen afschakelen van de dagelijkse drukte waarmee we vaak geconfronteerd worden.
Zoals ik al aangaf ben ik vandaag met veel enthousiasme gestart. Ik kijk ernaar uit jullie in de loop van de tijd te leren kennen en voor jullie en het team van toegevoegde waarde te zijn.

Tot snel,

Karin

 


Geplaatst op: 04-12-2017


« Vorige pagina