Nieuws.

01-07-2022Marijke heeft haar ambitie gevonden in de Engineering en gaat ons team versterken

Marijke heeft een zeer diverse loopbaan achter de rug, maar heeft nu haar uitdaging gevonden in de Engineering. Ze is nog bezig met haar HBO-opleiding Engineering, maar wilde daarnaast al graag van start in deze tak van sport, zodoende kwam zij Trento terecht. Ze vertelt graag wat meer over zichzelf en haar motivatie:

Lees meer

21-06-2022 Wij vroegen Kees om zich nog even voor te stellen

Kees voegde zich medio maart van dit jaar bij het Trento team en is direct enthousiast van start gegaan. Hij nam nu toch nog even de tijd om zichzelf voor te stellen:

Lees meer

15-06-2022Kennissessie: S.M.E.D.

Gisteravond vond onze kennissessie over S.M.E.D. (Single-Minute Exchange of Dies) plaats. S.M.E.D. is een Lean managementmethode waarmee de omsteltijd die nodig is om apparatuur aan te passen drastisch kan worden verminderd.

Lees meer

08-06-2022Ook Harm voegt zich weer bij Trento

Naast Peter, heeft ook Harm zich afgelopen week weer bij het Trento team gevoegd en gaat net als Peter in de rol van Sr Business Consultant onze organisatie ondersteunen. Harm is al eerder werkzaam geweest bij Trento en na wat omzwervingen elders, is hij nu weer terug om de kennis en ervaring, die hij in de tussentijd opgedaan heeft, met de van het team te delen. Wat meer over Harm:

Lees meer

08-06-2022Peter komt ons team versterken

Afgelopen week voegde Peter zich bij ons team. In de rol van Sr Business Consultant zal hij onze organisatie gaan ondersteunen bij een grote diversiteit aan vraagstukken. Hij brengt een enorme hoeveelheid ervaring en kennis met zich mee en zal deze met veel plezier met de rest van het team delen. Hij stelt zich graag even voor":

Lees meer

20-05-2022In-company training IATF 16949:2016 awareness for Process Owners

Afgelopen dinsdag vond de 1ste van de 2 sessies In-company training IATF 16949:2016 awareness for Process Owners plaats. Deze sessies zijn ingezet om kennis op het gebied van de APQP-methodiek en PPAP onderling te kunnen delen.

Lees meer

17-05-2022Uitreiking trainingscertificaat S.M.E.D. training

Op 4 mei konden wij aan Danny en Tom, twee nieuwe medewerkers van Vostermans ALU Foundries het certificaat S.M.E.D. training overhandigen. Zij hebben deze overtuigend verdiend!

Lees meer

03-05-2022Nieuw teamlid!

Per 02-05-2022 mogen wij weer een nieuw teamlid verwelkomen: Sander. Helemaal nieuw is hij eigenlijk niet meer, want vorig jaar deed hij al een stage bij ons. Dat is van beide kanten goed bevallen en heeft ertoe geleid dat Sander na zijn afstuderen graag weer bij ons terug is om zijn carrière te starten in de rol van junior proces engineer. Hij stelt zich graag even voor:

Lees meer

05-04-2022Opleiding Toyota Production System

Op 17-02-2022 is de interne opleiding Toyota Production System; ook wel bekend als Operational Excellence ofwel Lean Manufacturing ofwel World Class Manufacturing, van start gegaan. Deze opleiding bestaat uit 12 sessies, waarbij de 3 pilaren; Culture, Tools en Methods & Philosophy uitgebreid aan bod komen.

Lees meer

15-03-2022Voor zijn studie Ondernemerschap & Retail Management loopt Wessel stage bij Trento.

Wessel is een enthousiast en ondernemend persoon, die tijdens zijn stageperiode bij ons onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden om de employer branding te versterken. Hij is gelijk van start gegaan, maar wij vroegen hem ook even een momentje te nemen om zichzelf voor te stellen:

Lees meer

18-02-2022Christian doet zijn afstudeerstage op een project van Trento.

Begin februari heeft Christian zich bij het Trento team gevoegd en zal op een van onze projecten een mooie invulling geven aan zijn afstudeerstage. Hij is nu alweer enkele weken aan de slag en daarom werd het tijd dat ook hij zich even voorstelt en wat meer over zichzelf verteld:

Lees meer

14-01-2022Tim Jeurissen voegt zich bij het team!

In de laatste maand van 2021 mochten wij Tim verwelkomen als nieuwe aanwinst voor ons team. Tim is gelijk enthousiast van start gegaan op een van onze projecten, maar nam toch ook nog even de tijd om zich voor te stellen.

Lees meer

08-12-2021Martijn voegt zich bij het Trento team.

Op 1 december jongst leden hebben wij weer een nieuw teamlid mogen verwelkomen. Martijn neemt een schat aan ervaring met zich mee en kon daardoor direct ingezet worden op een lopend project bij VDL Nedcar.

Hij stelt zich graag even voor:

Lees meer

07-12-2021Kennissessie: First time right

Op 1 december gaven Ton en Patrick een kennissesie over hun project bij NMBS in Mechelen. Het onderwerp van deze presentatie was: First Time Right.

Lees meer

09-11-2021Maak kennis met Peter

Onlangs heeft Peter zich aan ons team toegevoegd en met de ervaring die deze engineer met zich meebrengt, weten wij zeker dat ons team nog sterker geworden is. Uiteraard vroegen wij ook Peter om zich even kort voor te stellen.

Lees meer

27-10-2021Kennissessie: waardepropositie

Woensdag 20 oktober j.l. werd er weer een succesvolle kennissessie georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst was de waarde propositie van Trento Engineering.

Lees meer

16-10-2021Even voorstellen

Inmiddels is hij alweer ruim een maand voor ons aan de slag als projectengineer. Dus vroegen wij Edwin om zich even in het kort voor te stellen:

Lees meer

03-03-2021Maak kennis met Killian

Maandag 01 maart is Killian als nieuwste teamlid toegetreden! Hij is inmiddels al volop bezig met zijn eerste project, maar nam ook nog even de tijd om zichzelf voor te stellen:

Lees meer

30-10-2020Teamuitbreiding

Aanstaande maandag krijgt ons team weer extra versterking, dan mogen wij Richard verwelkomen. Hij is niet geheel nieuw in de organisatie, want hij heeft al eerder voor Trento Engineering gewerkt. Nu, 2 jaar later is hij weer terug en zal hij zich gaan inzetten als consultant. Wij kijken uit naar zijn komst!

Lees meer

27-09-2020Kennissessie Commercial Recovery

Op woensdag 23 september nam Bart ons mee in de mogelijkheden om als Trento medewerker meer waarde aan de opdrachtgever te kunnen bieden.

Lees meer

20-07-2020Vliegtuigjes vouwen voor volwassen

Op woensdag 8 juli 2020 organiseerde Trento Engineering de kennissessie Lean Sigma ‘‘vliegtuigjes vouwen‘‘. Op het eerste gezicht misschien een komisch geheel, echter bevat deze sessie een belangrijk les…

Lees meer

24-06-2020Trento verwelkomt Malissa!

Trento blijft zich uitbreiden! Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat wij sinds kort ook Malissa tot ons team mogen rekenen. Zij zal ons gaan ondersteunen in de rol van Projectoffice medewerker en zelf vertelt zij alvast een beetje over haarzelf.

Lees meer

17-06-2020Ook in moeilijkere tijden gaan wij gewoon door!

Het Coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet en de gevolgen zijn overal duidelijk merkbaar, maar dat is voor Trento Engineering uiteraard geen reden om stil te gaan staan. In tegendeel! Wij gaan gewoon vol gas vooruit. Afgelopen week konden wij een oudgediende weer terug verwelkomen in ons team.

Lees meer

14-04-2020Kennissessie 3D printen

3D-printen is een opkomende techniek in de afgelopen jaren en wordt in verschillende sectoren gebruikt. Het principe van 3D-printen is vrij eenvoudig, echter komen er steeds meer technieken waardoor het printen sneller, nauwkeuriger en betrouwbaarder wordt. Het werd dus tijd om onze engineers nader kennis te laten maken met deze mooie techniek. Wij vroegen daarom aan Ivo Feld om een kennissessie te organiseren voor zijn collega‘s.

Lees meer

16-03-2020Corona - Hoe Trento Engineering bedrijfscontinuïteit en veiligheid werknemers garandeert

De bezorgdheid en maatregelen rond het COVID-19 virus nemen snel toe en treffen veel mensen. Bij Trento Engineering blijven we voor u beschikbaar dankzij onze digital people solutions. Trento Engineering had zijn bedrijfscontinuïteitsprocessen al geactiveerd en blijft zijn maatregelen aanpassen aan de snel veranderende status en de acties van de overheid om de continuïteit van onze diensten te verzekeren.

Lees meer

28-02-2020We blijven ontwikkelen!

Bij Trento Engineering staan wij niet stil en blijven wij in beweging richting vernieuwing en professionaliteit. Daarom organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, workshops, trainingen etc. Zo ook in de maand februari, waarin wij de Q1 kick- off meeting organiseerde en een ontzettend leerzame Lean Six Sigma cursus bijwoonde. Wij blikken even terug:

Lees meer

13-01-2020Goede voornemens

Goede voornemens… we doen er bijna allemaal wel aan.

Het nieuwe jaar is inmiddels 2 weken oud en waarschijnlijk zijn veel van die goede voornemens alweer gesneuveld. Uit onderzoek is nl. gebleken dat de meeste goede voornemens het helaas niet tot het einde van januari halen.

Lees meer

07-11-2019Kwartaalmeeting Q3-2019: Strategische doelstellingen behalen vanuit eigen innovatiekracht.

Op 15 oktober j.l. vond onze derde kwartaalmeeting plaats. In deze periodieke meetings nemen we de tijd om iedereen bij te praten over de stand van zaken.

Uiteraard vergeten we daarbij de innerlijke mens niet en starten we eerst met een goede maaltijd om vervolgens gezamenlijk de afgelopen periode te evalueren en de plannen voor de komende periode te bespreken.

Lees meer

01-11-2019Waarom de F1 echt een voorbeeld is voor Trento Engineering

Dit weekend wordt de F1 gereden in Amerika, een prachtig circuit met de nodige spannende hoogtepunten. Wij kijken er dan ook al hals reikend naar uit!

Naast het feit dat de F1 gewoon spannend en leuk is om naar te kijken, heeft het voor ons als Trento Engineers nog een extra
betekenis.

Lees meer

08-10-2019Interessante rondleiding bij DAF Trucks

Op uitnodiging van Gé Franssen, één van onze Senior Engineers die bij DAF Trucks N.V. werkzaam is, hebben Jorie en Mitchell op woensdag 2 oktober j.l. een interessante rondleiding gehad, dit als onderdeel van ons “on board" programma van Trento Engineering.

Lees meer

07-10-2019Wij verwelkomen een nieuwe engineer

Het team van Trento-Engineering is sinds vandaag verder uitgebreid met een nieuwe engineer. Wij heten Roel van harte welkom!

Lees meer

22-09-2019Familiedag

Gisteren stond geheel in het teken van de jaarlijkse familiedag, dit keer voor het eerst onder de nieuwe naam SDWorx. Samen met alle andere leden van de SD Worx groep maakten wij traditiegetrouw tijd om niet alleen alle medewerkers maar ook hun familieleden even in het zonnetje te zetten en te laten genieten van een fijne dag.

Lees meer

12-09-201980 kilometer door het Heuvelland

Gisteren was het weer tijd voor een sportief moment en deden wij samen met de rest van de deelnemers en onze collega‘s‘ van SD Worx Staffing Solutions, Easymatch, Equipe Professionals Only en Redirect mee aan de jaarlijkse wielerclinic. Een leuk sportief event waarbij we met zijn allen een mooie tocht rijden en gezellig afsluiten met een diner.

Lees meer

30-08-2019Nieuwe periode, nieuwe website!

Na een mooie zomer is het nu toch echt weer tijd om aan de slag te gaan ;-). Ook wij hebben genoten van een fijne rustperiode maar toch niet helemaal stilgezeten…

Lees meer

07-06-2019Kwartaalmeeting Q2-2019

Gisteren (06-06-2019) vond kwartaalmeeting van Q2 plaats. Een mooie gelegenheid om ons nieuwe kantoor te showen en al onze nieuwe mensen welkom te heten.

Lees meer

22-05-20191ste editie Chef's table

Chef‘s table is een initiatief vanuit de Directie van de SDworx Nederland om directe interactie en feedback te mogen ontvangen vanuit de medewerkers van de verschillende entiteiten (Trento Engineering, Flexpoint, Easymatch, Re-direct) op de verschillende thema‘s die spelen binnen
de organisatie.

Lees meer

24-04-2019Verhuizing naar Heerlen

We zijn verhuisd!!

Lees meer

28-02-2019Kick off meeting 2019

Afgelopen dinsdag (26 Februari) hielden wij onze Kick-Off meeting voor 2019. Onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet is iedereen bijgepraat over de laatste (financiële) ontwikkelingen, nieuwsfeiten, strategie en cultuur binnen Trento Engineering.

Lees meer

17-08-2018Bekkerveld festival 2018

Trento Engineering is een van de trotse sponsoren van het Bekkerveld festival 2018. Uiteraard gaan wij ook van de sfeer proeven op het festivalterrein.

Lees meer

14-06-2018SD Worx Holding versterkt positie in uitzendmarkt en neemt Flexpoint Group over

Breda, 14 juni 2018 – SD Worx Holding neemt Flexpoint Group over. Na de overname van VIO Interim in oktober vorig jaar, verstevigt SD Worx Holding haar positie in de groeiende markt voor flexibel werk en breidt het nu meteen ook uit naar Nederland. SD Worx Holding, met een geconsolideerde omzet van meer dan 700 miljoen euro en een geconsolideerde bedrijfskasstroom van 75 miljoen euro in 2017, versterkt nu haar positie als belangrijke HR- dienstenverlener.

Lees meer

14-05-2018Nieuwe directeur voor Trento-Engineering

Met trots introduceren wij de nieuwe directeur van Trento Engineering; Jaap Piederiet! Hierin zal hij Math Winthagen opvolgen, waar Math wel verbonden blijft in de uitbreiding van de organisatie.

Lees meer

17-04-2018Q1 meeting at DAF Trucks

Tuesday the 3th of april was the first Q-Meeting of 2018 at the DAF Trucks plate and component factory in Eindhoven. We where welcomed by DAF and Trento colleague Gé Franssen. After a short introduction movie, we got a tour inside the factory. We saw the production process from plating to assembly. Different machines and hundreds of people working on different aspects to create one quality product. A fascinating process, of which we are proud to be a part of.

Lees meer