NL flag DE flag UK flag
Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Uitdagende projecten in complexe omgevingen!

Passie voor techniek!

Passie voor techniek!

Een carrière lang leren!

Een carrière lang leren!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Wij zetten onze klanten op het goede spoor!

Oog voor detail!

Oog voor detail!

Flexpoint neemt Waalse HR dienstverlener Trace over
Trento Engineering is sinds juni 2014 onderdeel van Flexpoint Holding. Nu breidt Flexpoint Holding verder uit door afronding van het overname traject van de Waalse HR dienstverlener Trace.

Op 21 oktober 2014 werd al een principe akkoord overeengekomen, dat 1 april jl. officieel werd bekrachtigd. Door de overname ontstaat een internationale HR groep met een duidelijk Belgisch en Nederlandse signatuur, een omzet van 170 miljoen euro en 250 medewerkers.

Als gevolg van de overname is Flexpoint voor 80% eigenaar van Trace met een optie om, na drie jaar, de resterende 20% te kopen van de Waalse overheid. ''Voor de komende maanden is een uitgebreid draaiboek opgesteld met als doel een snelle integratie van Trace binnen de Flexpoint Groep en het realiseren van synergie voordelen.'', aldus Jos Gilissen, Directeur Flexpoint Holding.

''De overname van Trace in België biedt volop kansen voor Flexpoint in Nederland. Doordat we onze positie in België verder verstevigen, zijn we nog beter in staat om internationale opdrachtgevers in Nederland en België van onze diensten te voorzien.'' , vervolgt Erwin Vogelzang, Algemeen Directeur Flexpoint Diensten Groep Nederland. ''Het eerste kwartaal is voor Flexpoint bovendien erg goed begonnen. Deze week openen we onze nieuwe vestiging in Cuijk en volgende week vindt de heropening van onze compleet nieuw ingerichte vestiging in Weert plaats. Met de opening van Cuijk breidt Flexpoint haar activiteiten uit naar Brabant. Zo geven we invulling aan onze groeistrategie in Nederland. Door de duidelijke keuze voor de marktsegmenten Industrie, Logistiek en Office zijn we zowel voor onze opdrachtgevers als voor de flexwerkers een partij geworden met een herkenbaar profiel en een duidelijke specialisatie, dat werpt zijn vruchten af!", aldus Erwin Vogelzang.


Geplaatst op: 01-04-2015


« Vorige pagina